Skip to content

Scriptiebegeleiding voor hbo

Studenten geven ons:
4.6 sterren.

Met scriptiebegeleiding voor het hbo wordt een goed cijfer voor je scriptie halen aanzienlijk makkelijker. Sommige hbo’ers zijn prima in staat om zonder hulp een scriptie te schrijven, maar dit geldt niet voor iedereen. Vind je het lastig om een goed verhaal neer te zetten, je onderzoeksvragen correct op te stellen of heb je problemen met de Nederlandse taal? Schakel dan scriptiebegeleiding voor het hbo in. Met onze ondersteuning en feedback weet je namelijk wél waar je op moet letten, waarmee een scriptie schrijven een soepeler en leuker proces wordt.

Scriptiehulp voor hbo omdat je je eigen fouten niet zo snel ziet

Wanneer je al geruime tijd aan je scriptie zit en het verhaal voor de 224ste keer naleest, dan is de kans groot dat je je eigen fouten niet meer ziet. Een verkeerd opgestelde onderzoeksvraag, een foutieve indeling van de scriptie of die hatelijke dt-fouten, je leest er al snel overheen. Toch zijn dit punten waarop je scriptie gemakkelijk afgekeurd kan worden.

Onze scriptiebegeleiders voor hbo’ers zijn experts op het gebied van scripties. Zij hebben allemaal minstens een masteropleiding afgerond en werken al tijden met ons samen om hbo-studenten te helpen met hun scriptie. Velen gingen je voor. Gaan wij ook samen voor die voldoende?

De voordelen

Wat anderen zeggen...

Bureau Scriptiehulp voor het hbo

Onze scriptiecoaches voor hbo’ers weten exact hoe zij je het beste kunnen helpen. Bijvoorbeeld door opbouwende kritiek te geven op de scriptie die je geschreven hebt. Of door de onderzoeksvraag nóg scherper op te stellen, waardoor het niveau van de scriptie aanzienlijk hoger ligt. Uiteraard kunnen onze scriptiebegeleiders voor het hbo je scriptie ook nalezen om de fouten eruit te halen. Uiteindelijk schrijf jij de scriptie helemaal zelf, maar je ploetert nooit alleen wanneer je kiest voor Bureau Scriptiehulp.

Begeleiding op afstand – handig vanuit huis

Bij Bureau Scriptiehulp heb je verschillende opties wanneer je hulp wilt bij het schrijven van je hbo-scriptie. De eerste optie is hulp op afstand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld Skype, Google Hangouts of het delen van een scherm waarbij de hbo-scriptiebegeleider je live aanwijzingen kan geven. Dit is praktisch wanneer je ver buiten ons werkgebied woont, of wanneer je liever vanuit huis in alle rust aan je scriptie werkt.

Begeleiding op locatie – met lekkere koffie!

De tweede optie is begeleiding op locatie. Je spreek dan met een scriptiebegeleider voor het hbo af in een lunchroom of koffietentje met lekkere koffie of thee. Deze vorm van scriptiebegeleiding is de beste optie voor studenten die baat hebben bij face to face contact, omdat overleggen net wat makkelijker is aan tafel met je begeleider. Onze scriptiebegeleiders weten in elke studentenstad precies waar de beste plekken te vinden zijn om rustig samen aan je scriptie te gaan zitten.

Overtuigd?

Meld je hier aan voor een gratis intake:

Heb jij scriptiebegeleiding voor het hbo nodig?

Elke hbo-student kan schrijven, maar het schrijven van een scriptie vraagt meer van je dan een leuk verhaal op papier zetten. Wanneer je het lastig vindt om onderzoeksvragen op te stellen, spelling en grammatica je aartsvijanden zijn of je als een berg opziet tegen je scriptie, dan ga je blij worden van scriptiebegeleiding door ons. Onze scriptiecoaches werken samen met jou aan een voldoende en een soepel proces bij het schrijven je scriptie.

Scriptiebegeleiding hbo vandaag nog inschakelen?

Bureau Scriptiehulp heeft de scriptiebegeleiders voor het hbo die jou met plezier verder helpen. Bij ons koop je van tevoren de uren in, zodat je altijd exact weet waar je aan toe bent. Hoge rekeningen achteraf zijn bij ons volstrekt onmogelijk.

Op onze contactpagina vind je alle gegevens die je nodig hebt om direct een gratis intakegesprek in te plannen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen om antwoord te krijgen op al je vragen (zolang deze betrekking hebben op scriptiebegeleiding uiteraard!).  

Maak kennis met onze begeleiders