Skip to content

Scriptiebegeleiding in Utrecht

Studenten geven ons:
4.5 sterren.

Met scriptiebegeleiding in Utrecht wordt het aanzienlijk makkelijker om je scriptie met een net cijfer af te ronden. Een scriptie schrijven is voor de een makkelijk, maar dat geldt voor lang niet iedereen. Wij zorgen ervoor dat het een haalbaar en soepeler proces wordt. We doen geen onderzoek voor je en we schrijven je scriptie ook niet voor je, wel helpen wij je met strategisch advies en taalkundige ondersteuning zodat je het gewoon zelf kunt!

Het laatste dat je wilt, is vast komen te zitten tijdens het schrijven van je scriptie. Uiteraard wil je absoluut geen onvoldoende vanwege dt-fouten die je eigenlijk niet meer mag maken op jouw niveau. Ben je al lang bezig met je eigen scriptie? Dan komt het vrijwel altijd voor dat je je eigen fouten niet meer ziet. 

Heb jij hulp nodig bij het afronden van je scriptie? Maak dan gebruik van onze scriptiebegeleiding in Utrecht. Samen gaan we voor die voldoende. Velen gingen je voor!

De voordelen

Wat anderen zeggen...

Wat kun je verwachten van onze scriptiebegeleiders?

Bij Bureau Scriptiehulp bieden we twee manieren van scriptiebegeleiding in Utrecht aan. Je kunt kiezen voor begeleiding op locatie. Dit is vaak de meest wenselijke vorm van scriptiehulp omdat je samen met de scriptiebegeleider aan tafel zit en directe vragen kunt stellen. En nog een voordeel: de begeleiders die scriptiebegeleiding in Utrecht verzorgen, weten precies waar de rustige plekjes zijn, mét goede koffie!

De tweede variant is scriptiehulp op afstand. Handig wanneer je op dit moment niet in Utrecht bent of je het liefst gewoon thuis aan het werk wilt met de feedback. Er zijn verschillende opties, zoals Skype, de Hangouts van Google of het delen van een scherm waarbij de begeleider live feedback kan geven in jouw Word-document. Of Open Office natuurlijk.

Bureau Scriptiehulp voor scriptiebegeleiding in Utrecht

Bij Bureau Scriptiehulp werken uitsluitend begeleiders met minimaal een masterdiploma. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent. Onze begeleiders helpen je op weg, geven opbouwende kritiek en laten je zien welke richting je op kunt met je scriptie. Op die manier schrijf je de scriptie helemaal zelf, met de hulp van iemand die exact weet waar jij op moet letten.

Zo kun je de scriptie sneller opleveren en goedgekeurd krijgen, waardoor je studieschuld (enigszins) beperkt blijft. Ook kan je sneller beginnen met het vinden van die droombaan, of het oppakken van een (andere) masteropleiding om je kennis nog verder uit te breiden. Wanneer je weet waar je op moet letten bij het schrijven van een scriptie, is dat wellicht een aantrekkelijk idee.

Overtuigd?

Meld je hier aan voor een gratis intake:Waarom schakel je scriptiebegeleiding in Utrecht in?

Iedereen kan schrijven, maar dat betekent niet altijd dat het leesbaar is. Bovendien betekent het al helemaal niet dat iedereen een scriptie kan schrijven, want een scriptie is véél meer dan alleen tekst en een leuk verhaal. Onze scriptiebegeleiders weten precies wat een scriptie moet bevatten en hoe een goede scriptie eruit moet zien.

Met de feedback van onze begeleiders weet je precies waar je nog aan moet werken voordat je de scriptie inlevert. Onder begeleiding van Bureau Scriptiehulp weet je ook zeker dat je geen aftrek krijgt omdat je spellingsfouten, grammaticale fouten of interpunctieblunders gemaakt hebt. Want zoals je zelf ongetwijfeld weet, is het ontzettend lastig om fouten te spotten in je eigen tekst. Laat dat maar aan onze begeleiders over!

Schakel jij scriptiehulp in Utrecht in?

Heb jij hulp nodig bij het schrijven van je scriptie? Bij Bureau Scriptiehulp hebben we de laagst mogelijke drempel; je begint met een volledig gratis intakegesprek dat ook nog eens geheel vrijblijvend is.

Wil je direct een intakegesprek inplannen of wil je meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden? Kijk dan direct op de contactpagina voor onze gegevens of vul het formulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Maak kennis met onze begeleiders