Skip to content

Scriptiehulp op locatie

Samen sparren of dingen leren met goede koffie

In verband met de lockdown en de sluiting van zo’n beetje alle openbare gelegenheden waar ze goede koffie schenken bieden we alle begeleiding momenteel online aan.

Scriptiebegeleiding bij Bureau Scriptiehulp komt in verschillende vormen. We kunnen op locatie afspreken, op afstand of in helpen met feedback in de kantlijn.

Face-to-face sparren over je probleemstelling, je writers block of die enquête die maar niet wil lukken. Of je gaat samen met je begeleider op de laptop op zoek naar geschikte artikelen in Google Scholar. Het kan allemaal. Bureau Scriptiehulp biedt scriptiehulp op locatie in het ‘vierkant’ Utrecht-Amersfoort-Almere-Amsterdam en in ‘groot Rotterdam’. In overleg soms ook buiten dat gebied. Binnen het vierkant hebben we locaties die niet alleen geselecteerd zijn op rust. We selecteren ook op goede koffie en thee en een adequate en beveiligde wifi-verbinding. Ons hoofd werkt gewoon niet goed zonder een goed bakkie voor onze neus. Hoewel we het nooit onderzocht hebben, nemen we aan dat dat voor veel studenten ook geldt.

Scriptiehulp op locatie is voor veel studenten verreweg de meest efficiënte vorm van begeleiding. Dat komt niet alleen door Face-to-face contact. Ook de mogelijkheid om processen, schema’s en structuren ‘on the spot’ uit te tekenen of om dingen in je eigen laptop op te zoeken, maken dat je coaching op deze manier net een plus heeft ten opzichte van andere vormen van scriptiehulp.

Inlezen

Als je kiest voor begeleiding op locatie, houd er dan rekening mee dat je ook minimaal 1 uur begeleiding op afstand nodighebt (we rekenen dat altijd om naar het locatietarief). Voordat je je begeleider ontmoet, is het belangrijk dat die zich goed inleest. Die voorbereiding is eigenlijk de eerste feedback die je van ons kunt verwachten. Bij bureaus waar je ‘out of the blue’ tegenover een begeleider komt te zitten, lijkt het of je je dat uur bespaart, maar dat uur ben je toch kwijt omdat je dan veel meer moet vertellen tijdens zo’n meeting. Je kunt nu eenmaal niet goed begeleiden als je niet weet waarover een scriptie gaat. Of weet hoe iemand schrijft. Dus het eerste dure meeting-uur ben je dan kwijt aan het uitleggen van wat we liever van je lezen.

Overtuigd?

Meld je hier aan voor een gratis intake: