Skip to content

Onze scriptiebegeleiders

Bureau Scriptiehulp is een jong en daardoor klein scriptiebegeleidingsbureau. Je vindt bij ons geen ‘173 scriptiebegeleiders met een perfecte match voor jouw scriptie’. We zijn allround en dat levert je iets op: we hebben namelijk óók kennis van theorie en methoden van buiten je eigen vakgebied. En dat maakt óns creatief, en jóúw scriptie voor je docent de moeite waard.

Onze scriptiebegeleiders:

René
scriptiebegeleider en eigenaar
René is afgestudeerd als socioloog aan de Universiteit van Amsterdam (Uva) en heeft hij zijn master behaald in de Science & Technologie Studies (cum laude). René is als scriptiecoach doortastend, ondersteunend, kritisch en motiverend. Op verzoek is hij ook irritant en/of streng, maar die kant van hem zie je alleen als je nadrukkelijk hebt aangegeven dat alleen de irritante strenge aanpak bij jou nog kan helpen.
Info
Willem
scriptiebegeleider
Willem is afgestudeerd als historicus (oudheidkunde en moderne geschiedenis) en heeft tijdens zijn PhD filosofie colleges gegeven en scriptiestudenten begeleid. Willem is een intellectuele duizendpoot. Het liefst verdiept hij zich steeds in nieuwe vakgebieden en onderwerpen. Hoewel Willem het beste thuis is in de geesteswetenschappen, vindt hij het een uitdaging om ook studenten uit andere vakgebieden te helpen bij hun scriptie.
Info
Sophie
scriptiebegeleider
Sophie is cum laude afgestudeerd als filosoof en is momenteel bezig met het afronden van een tweede masterstudie in de kunstmatige intelligentie. Tussen 2017 en 2020 heeft ze gewerkt als schrijfcoach bij de Universiteit Utrecht en daar meer dan 100 bachelor en masterstudenten begeleid bij het schrijven van essays en scripties.
Info
Marileen
scriptiebegeleider
Marileen is bezig met een PhD in een township in Zuid-Afrika, dat binnen de disciplines van sociologie, psychologie, antropologie en pedagogiek valt. Ze kan helpen bij de onderzoeksopzet, structuur, onderbouwing, conclusie of statistiek. Daarnaast is Marileen ook een fijne coach voor moral support.
Info
Monique
scriptiebegeleider
Monique is afgestudeerd aan de faculteit Rechtsgeleerdheid in Leiden. Al tijdens haar eerste baan bij de Koninklijke Marine bleek dat zij een goed ontwikkeld gevoel heeft voor wat mensen in hun werk drijft en graag leidinggeeft aan (gedrags)verandering in organisaties. Dit doet zij inmiddels dan ook al bijna dertig jaar, eerst in loondienst en daarna als ZZP-er.
Info
Barry
scriptiebegeleider
Barry heeft een Bachelor opleiding gedaan in Bedrijfseconomie en heeft dit later in zijn carrière = baan uitgebreid met marketing. Barry is gespecialiseerd in scripties op het gebied van marketing & bedrijfskunde in de breedste zin.
Info