Skip to content

Onze scriptiebegeleiders

Bureau Scriptiehulp is een jong en daardoor klein scriptiebegeleidingsbureau. Je vindt bij ons geen ‘173 scriptiebegeleiders met een perfecte match voor jouw scriptie’. We zijn allround en dat levert je iets op: we hebben namelijk óók kennis van theorie en methoden van buiten je eigen vakgebied. En dat maakt óns creatief, en jóúw scriptie voor je docent de moeite waard.

Onze scriptiebegeleiders:

René
scriptiebegeleider en eigenaar
René is afgestudeerd als socioloog aan de Universiteit van Amsterdam (Uva) en heeft hij zijn master behaald in de Science & Technologie Studies (cum laude). René is als scriptiecoach doortastend, ondersteunend, kritisch en motiverend. Op verzoek is hij ook irritant en/of streng, maar die kant van hem zie je alleen als je nadrukkelijk hebt aangegeven dat alleen de irritante strenge aanpak bij jou nog kan helpen.
Info
Charlotte
scriptiebegeleider
Charlotte is afgestudeerd als Communicatiewetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkte als research manager bij marktonderzoeksbureaus en was docent persuasieve communicatie. Charlotte is betrokken, perfectionistisch, analytisch en servicegericht. Geeft eerder te uitgebreid feedback dan te weinig, maar heeft het wel nodig dat je zelf nadenkt over je scriptie.
Info
Willem
scriptiebegeleider
Willem is afgestudeerd als historicus (oudheidkunde en moderne geschiedenis) en heeft tijdens zijn PhD filosofie colleges gegeven en scriptiestudenten begeleid. Willem is een intellectuele duizendpoot. Het liefst verdiept hij zich steeds in nieuwe vakgebieden en onderwerpen. Hoewel Willem het beste thuis is in de geesteswetenschappen, vindt hij het een uitdaging om ook studenten uit andere vakgebieden te helpen bij hun scriptie.
Info
Melanie
scriptiebegeleider
Melanie is cum laude afgestudeerd als politicoloog en is nu bezig met haar PhD aan de faculteit economie en bedrijfskunde. Sinds 2017 geeft zij les aan studenten, van academische vaardigheden tot scriptiebegeleiding. Ook heeft ze meer dan 60 bachelor studenten begeleid als mentor.
Info
Iris
scriptiebegeleider
Iris is twee keer cum laude afgestudeerd in de moleculaire levenswetenschappen en biomedische wetenschappen en rondt haar proefschrift af. Ze heeft veel ervaring met alle fases van een scriptie; het opstellen van onderzoeksvragen en hypotheses, het uitvoeren van experimenten, het (statistisch) analyseren van data en dit vervolgens logisch opschrijven.
Info
Sophie
scriptiebegeleider
Sophie is cum laude afgestudeerd als filosoof en is momenteel bezig met het afronden van een tweede masterstudie in de kunstmatige intelligentie. Tussen 2017 en 2020 heeft ze gewerkt als schrijfcoach bij de Universiteit Utrecht en daar meer dan 100 bachelor en masterstudenten begeleid bij het schrijven van essays en scripties.
Info
Marileen
scriptiebegeleider
Marileen is bezig met een PhD in een township in Zuid-Afrika, dat binnen de disciplines van sociologie, psychologie, antropologie en pedagogiek valt. Ze kan helpen bij de onderzoeksopzet, structuur, onderbouwing, conclusie of statistiek. Daarnaast is Marileen ook een fijne coach voor moral support.
Info
Claudia
scriptiebegeleider
Claudia is cum laude afgestudeerd als Neerlandica aan de Universiteit Leiden. Bij Claudia kan je uiteraard terecht met taal- en spellingsvragen, maar ze kan ook helpen met de structuur, planning, het uitvoeren van literatuuronderzoek en het correct verwijzen naar bronnen.
Info