Onze scriptiebegeleiders

Jouw no-nonsense sparringpartner en adviseur

Bureau Scriptiehulp is een jong en daardoor klein scriptiebegeleidingsbureau. Je vindt bij ons geen ‘173 scriptiebegeleiders met een perfecte match voor jouw scriptie’. We zijn allround en dat levert je iets op: we hebben namelijk óók kennis van theorie en methoden van buiten je eigen vakgebied. En dat maakt óns creatief, en jóúw scriptie voor je docent de moeite waard.

Onze scriptiebegeleiders:

René
scriptiebegeleider
René is afgestudeerd als socioloog aan de Universiteit van Amsterdam (Uva) en heeft hij zijn master behaald in de Science & Technologie Studies (cum laude). René is als scriptiecoach doortastend, ondersteunend, kritisch en motiverend. Op verzoek is hij ook irritant en/of streng, maar die kant van hem zie je alleen als je nadrukkelijk hebt aangegeven dat alleen de irritante strenge aanpak bij jou nog kan helpen.
Remy
scriptiebegeleider
Remy is afgestudeerd als historicus aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft gewerkt als redacteur en als geschiedenisdocent in het voortgezet onderwijs. Remy is analytisch en heeft een vlotte pen. Doordat hij veel eindwerkstukken heeft begeleid, weet hij waar studenten vastlopen in hun proces. Met praktische tips en aanstekelijk enthousiasme kan hij het onderzoeks- en schrijfproces weer vlot trekken.