Skip to content

Tarieven

Een los uur scriptiehulp. Aanschaf van meer dan 1 uur is ook mogelijk. Feedback, beeldbellen, telefonisch overleg. Net wat jij nodig hebt.
Als je het voordeelpakket van 5 uur aanschaft, betaal je €57,= per uur. Je krijgt dan 5% korting ten opzichte van het scherpe tarief voor losse uren.
Als je het voordeelpakket van 10 uur aanschaft, betaal je €54,= per uur. Je krijgt dan dus een uur gratis ten opzichte van het tarief voor losse uren.

Bureau Scriptiehulp hanteert scherpe tarieven (vanaf € 54,= per uur!) voor scriptiebegeleiding en scriptiecoaching. Dat kan ook: we proberen de kosten laag te houden, zodat we die niet aan onze studenten hoeven door te berekenen. Bij ons betaal je niet voor een duur kantoorpand. Ook niet voor administratiekosten, boekingskosten of verzin-het-maar-kosten. Je betaalt voor 1-op-1-begeleiding. Maar, toegegeven… we zijn niet gratis. Bedenk wel dat studeren óók niet gratis is. Met wat hulp kun je eerder de arbeidsmarkt betreden, Je collegegeld stopt natuurlijk ook, en is bij veel opleidingen ook deels terug te vragen gedurende het collegejaar. Dus al met al levert afstuderen ook geld op.

Goede voornemens?

Tot in het nieuwe jaar zijn de voordeelurenpakketten van 5 en 10 uur extra voordelig! Mits je ze opmaakt. Voor een beetje extra motivatie doen we het volgende: als je in december een pakket van 5 of 10 uur aan begeleidingstijd aanschaft, krijg je 10 procent extra begeleidingstijd bijgeschreven op je saldo.
Enige voorwaarde is wel, dat je die begeleidingstijd uiterlijk in februari 2024 moet gebruiken. Heb je op 1 maart het actiepakket niet volledig gebruikt, dan vervalt de 10 procent extra tijd en houd je een ‘gewoon’ pakket van 5 of 10 uur over. Het goede voornemen is immers: meters maken. Op die manier krijgt je scriptie de boost die ze verdient. En jij krijgt de begeleiding die je verdient! (deze actie duurt van 29 november tot en met 5 januari)​

Hoe werkt het?

Als je het webformulier invult, bellen we je op voor een intakegesprek. Dat is bedoeld om te kijken met welk probleem je aanklopt en hoe we je daar het best bij kunnen helpen. Als we je niet kunnen helpen, dan zeggen we dat ook eerlijk.

Bij Bureau Scriptiehulp betaal je vooruit. Je hebt geen abonnement, maar koopt vooraf het aantal uren in dat jij wilt besteden. Dat voorkomt vervelende facturen achteraf. We geven bij de intake een inschatting van wat wij denken dat je aan begeleiding nodig hebt. Wil je het eerst even aankijken? Begin dan met 2 uur… niets is verplicht. Je kunt op een later tijdstip altijd uren bijkopen.

Het is aan de begeleider om bij te houden of je nog voldoende uren in je account hebt staan. Onze coaches maken je er altijd tijdig op attent wanneer je saldo ontoereikend is.

Locatie en afstand

De tarieven op deze pagina gelden voor alle begeleiding die we op afstand doen. Als we op locatie met je afspreken, rekenen we een toeslag van 25%. We rekenen geen reistijd of reiskosten; die zitten in die 25% inbegrepen. Kost een uur los uur hulp via beeldbellen 56 euro, een los uur hulp op locatie kost dan dus 1,25 x 56 = 70 euro.

Na jaren van begeleidingswerk weten we uit ervaring dat vrijwel geen enkele student alléén maar hulp op locatie heeft, of alléén maar hulp op afstand. We hebben gemerkt dat sommige studenten juist de eerste afspraak een gesprek op locatie wel fijn vinden, maar daarna per Meet of Skype verdergaan. Dat kan op deze manier eenvoudig.

Niet alles in één keer

Je hoeft alle tijd die je koopt niet in één keer op te maken. Als je vijf uur hebt ingekocht en we hebben een skype-afspraak van drie kwartier, dan heb je na die drie kwartier nog vier uur en een kwartier over. We ronden af op een veelvoud van vijf minuten.

Ingekochte begeleidingstijd blijft besteedbaar zolang het begeleidingstraject duurt.

Overtuigd?

Bij ons starten met scriptiehulp begint altijd met een gratis intakegesprek. We bespreken dan hoe we je het best kunnen helpen. Regel het binnen een minuut.