Skip to content

Contact

Overweeg je je door ons te laten helpen/begeleiden bij het schrijven van je scriptie, vul dan de onderstaande gegevens in. We nemen dan telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. We bespreken tijdens het gesprek met elkaar hoe we je het best kunnen helpen.

Om teleurstellingen te voorkomen: lees eerst de onderstaande checklist nog even door en kijk als een vraag op jou van toepassing is even of we een goede match voor je gaan zijn.

We kunnen je vrijwel altijd begeleiden bij statistische vraagstukken. Hoe je je onderzoek opzet, of welke toetsen je moet draaien bijvoorbeeld, of hoe je de uitkomsten moet presenteren.

Maar.

Als je moeilijkheden hebt met wegwijs worden in statistische software, dan geldt het volgende:

Voor Excel (vooral voor beschrijvende statistiek) en SPSS hebben we begeleiders met verstand van zaken.

Voor STATA, R en andere minder gebruikelijke software: we bieden geen ondersteuning van die software. We kunnen je dan wel helpen bij de statistische vragen, maar niet bij moeilijkheden met de software.

Wij doen dat niet. Als je dat door iemand laat doen, maak jíj je schuldig aan diplomafraude. En wij zijn als we dat zouden doen steunfraudeurs. Voorheen gingen we dan altijd uitleggen dat in het onwaarschijnlijke geval dat je voor veel geld iets laat produceren dat goed genoeg is dat je examencommissie erin trapt, je waarschijnlijk later in je carrière toch wel tegen specifieke moeilijkheden aanloopt. Maar het is jouw keuze, en uit ervaring weten we dat je daar toch niet meer vanaf te brengen bent.

Bespaar je de moeite; meld je niet bij ons aan.

Dat doen we niet. We stuiten vrijwel altijd ook op inhoudelijke problemen, als we out of the blue naar een tekst gaan kijken. We corrigeren tijdens (of aan het eind van) een traject wel indien nodig op taal, maar dan zijn die inhoudelijke manco’s er natuurlijk al uit. Als een taalcheck het enige is… sorry. Er zijn andere bureaus die dat goedkoper kunnen.

Als je deze vragen allemaal met ‘nee’ hebt beantwoord, is de kans groot dat we je goed kunnen helpen. Vul onderstaande planner in en we spreken elkaar snel.

Wil je dat wij contact met jou opnemen voor een intakegesprek, dan kan dat via dit formulier. Geen zorgen: je zit door het invullen ervan nergens aan vast. Zelfs niet aan ons. Als het contact leidt tot een intake (telefonisch of via skype), dan is het aan jou om daarna een volgende stap te zetten.

Tijdig beslissen is deze week wel een voordeel: tot en met Cyber Monday 10% korting op alle begeleidingstijd die je aanschaft.

Als je wel contact wilt, maar niet direct voor een gratis intakegesprek, kies dan één van de onderstaande opties.

Andere gegevens