Tips

Leer van andermans fouten

Van de ervaringen van andere studenten kun je leren. Daarom schrijven we regelmatig over wat we tijdens het begeleiden meemaken. Het zijn natuurlijk allemaal fictieve namen en op essentiële punten zo veranderd dat de cases onherkenbaar zijn, maar daarom niet minder echt gebeurd. Elke ervaring herbergt een tip over hoe je kunt voorkomen dat je in dezelfde situatie beland raakt.

 

Je kunt er hier een paar lezen, maar je kunt ze ook in je mailbox krijgen. Daarvoor hoef je je alleen hieronder te abonneren. Geen zorgen: bij Bureau Scriptiehulp is gratis ook echt gratis… we gebruiken je mailadres alleen om je elke paar weken een nieuw verhaal te sturen.

Ja. ik wil leren van ervaringen van anderen. Stuur ze me!'

Meer van onze tips

En de conclusie is…

Wat moet er in de conclusie? En wat in je resultatenhoofdstuk? We kunnen het wel uitleggen, maar dat heeft alleen zin als studenten daar wel iets mee doen.
Lees verder

Writer’s block

Als je aan je scriptie werkt, is een writers block iets dat je echt niet kunt hebben. Maar zelfs journalisten hebben er last van. En er is een oplossing.
Lees verder

Squeeze

Wat te doen als je last hebt van squeeze: je wordt gemangeld tussen belangen van een opdrachtgever en diploma-vereisten van je opleiding.
Lees verder