Skip to content

Ervaringen

Recensies

Wat zijn de ervaringen met onze scriptiebegeleiding? Daar kunnen wij natuurlijk wel over roepen dat we de beste zijn, maar veel belangrijker is, is wat je bij ons kunt verwachten. Dat lees je hier, op twee manieren. 

Hier pal onder lees je de ervaringen van studenten met onze manier van begeleiden.

Verder lees je ónze ervaringen met studenten. Die zijn natuurlijk allemaal met fictieve namen, maar daarom niet minder echt gebeurd. Elke ervaring herbergt een tip over hoe je kunt voorkomen dat je in dezelfde situatie beland raakt.

Snel, effectief, prettig

René heeft mij zeer goed geholpen. Na 1 sessie kon ik weer verder met mijn scriptie, doordat ik goede tips had gekregen over de structuur van mijn werk.

Josefien

Nauwkeurig, ontspannen, een echte hulp!

Na door te hebben gekregen van de universiteit dat mijn onderzoeksfundament niet goed genoeg was, had ik het even niet meer. Ik heb aan de noodbel getrokken en ben achteraf heel blij dat ik dat heb gedaan. Op het moment zat ik er doorheen en heeft Remy mij weer uit de put getrokken. Hij gaf mij allereerst kleine nauwkeurige adviezen waardoor je stapje voor stapje weer overzicht krijgt. Ook gaf hij mij tips om zo een groot project in kleinere opdrachten uit te voeren. Hij was altijd beschikbaar en stond altijd klaar. Een hele fijne hulp die er voor heeft gezorgd dat ik er weer plezier in kreeg, en nog belangrijker: dat ik mijn masterscriptie afkreeg en heb gehaald! Dank Remy!

Zita

Snel effectief en mooi resultaat!

Super geholpen door Bureau Scriptiehulp, er werd snel contact opgenomen om te kijken hoe zij mij het beste konden helpen. Een mooi plan opgesteld en daarna uitgevoerd. Met een goed eindcijfer mijn scriptie nu afgerond en vooral een stuk minder stress! Nogmaals bedankt!

Tess

Fijne & snelle begeleiding

Ik heb fijne en deskundige begeleiding gehad op het gebied van data-verwerking. Binnen een halve week kon ik al aan de slag en uiteindelijk mijn thesis met een 7.5 gehaald!

Anna

Zonder de hulp had ik het niet gehaald

Toen in met aanmeldde bij Bureau Scriptiehulp had ik nog een maand de tijd en praktisch niets op papier. Ik had geen idee waar ik moest beginnen of hoe ik hetmoest opbouwen om tot een goed resultaat te komen. Dankzij Charlotte, een zeer enthousiaste scriptiebegeleider die met zeer constructieve feedback en precies genoeg druk mij continu op het juiste pad hield, is het gelukt om in een maand tijd van een paar losse vellen papier naar een goed gestructureerde scriptie van 47 pagina’s te werken. Dankzij alle feedback en tips heb ik de scriptie uiteindelijk afgesloten met een 8. Zonder de fijne begeleiding van Bureau Scriptiehulp was ik zeker weten nog steeds bezig geweest.
Ik kan iedereen die het gevoel heeft tegen een stenen muur aangelopen te zijn wat betreft de scriptie ten zeerste aanraden om enkele uren begeleiding te boeken bij Bureau Scriptiehulp. Het is het dubbel en dwars waard!

Constantijn

Super snelle en deskundige begeleiding!

4 weken voor de deadline heb ik contact opgenomen met Bureau Scriptiehulp. Er werd direct contact met mij opgenomen en snel erna een coach aan mij gekoppeld. De communicatie verliep super vlot. Sophie heeft mij vooral qua taal en zinsopbouw super goed geholpen. Ze reageerde snel en gaf mij ook mentale steun. Door bureau scriptiehulp zit er nu een juiste structuur in mijn scriptie met correcte taal. Ondertussen ben ik geslaagd voor mijn scriptie en ben ik erg dankbaar voor alle hulp die ik heb mogen ontvangen.

Laura

Duidelijk en vindingrijk

Aangezien ik de eerste keer afstuderen niet had gehaald besloot ik vanaf het begin af aan bureau scriptiehulp in te schakelen. Ik werd (in overleg) gekoppeld aan René. Een begeleider met veel kennis, ervaring en inzichten. Hij is to the point wat ervoor zorgt dat je scriptie ook enkel informatie bevat die van belang zijn voor je hoofdvraag. Tijdens de gesprekken heb ik altijd duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen en dacht René aan punten waar ik zelf helemaal niet bij stil zou hebben gestaan. Hierdoor kreeg mijn scriptie diepgang en creativiteit. Daarnaast gaf René mij goede tips om de verantwoording van bepaalde keuzes goed neer te zetten zodat het verhaal aansluit bij de genomen keuzes. Ik ben ontzettend blij dat ik dit bureau heb ingeschakeld, dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn scriptie met een 7,5 heb mogen afronden. Super bedankt!

Emilie

Heldere afspraken en super fijne tips, waardoor ik uiteindelijk geslaagd ben!

In mijn geval was er een wat meer bijzondere situatie omdat er gevraagd werd een addendum te schrijven. Ondanks dat dit voor velen onbekend terrein was werd ik hier goed geholpen en werd er (in de mogelijkheden die er waren) echt meegedacht. Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik geslaagd ben!

Marloes

Ik ben blij dat ik ze heb gevonden!

Mijn ervaring was zeer positief. Niet alleen heb ik een heel fijn intake gesprek gehad maar ik ben ook gekoppeld aan Charlotte, een zeer bekwame begeleidster.

Er wordt echt naar je geluisterd en je krijgt precies hulp waar je het nodig hebt. Mijn begeleidster Charlotte was ontzettend fijn om mee te werken. Super veel kennis en daar waar nodig doet ze haar best om antwoorden voor je te vinden. Reageert snel en maakt tijd vrij voor je. In 1 woord TOP!

Ik zou het zo weer doen en het iedereen aanraden.

Tina

Prettige samenwerking

Ik had begeleiding van René waar ik veel aan heb gehad! Hij sprak weer wat goede moed in en heb dankzij zijn hulp mijn scriptie herkansing binnen een week met een voldoende afgerond! Hij neemt de tijd en helpt je waar het nodig is. Voor alle studenten die twijfelen om hulp in te schakelen, het is het zeker waard om hierin te investeren

Jade

Super ervaring! Aanrader!

Na vastgelopen te zijn met mijn thesis ben ik waanzinnig goed geholpen door Charlotte! Natuurlijk, je moet wat betalen, maar dat staat niet in verhouding tot het meedenken en het resultaat!

Bas

Deskundig en snel!

Voor mijn afstudeerscriptie heb ik na een flinke tegenslag de hulp ingeroepen van Bureau Scriptiehulp. Ik moest binnen korte tijd mijn scriptie opstellen. Hierin heb ik snel en deskundige hulp gekregen, waar ik erg dankbaar voor ben.

Ruud

Deskundige begeleiding

Ik liep helemaal vast op mijn scriptie. Vreselijk gefrustreerd heb ik bureau scriptiehulp gevraagd mee te kijken. De kritische blik van René leerde dat de hoofd- en deelvragen niet op elkaar aansloten. Na tips en verbeterpunten van René en hard werk aan mijn kant is mijn scriptie goedgekeurd! Er wordt snel nagekeken en door mailtjes een vinger aan de pols gehouden, zodat je niet verslapt (ook een grote valkuil). Zeker aan te bevelen!

Fiona

Goede begeleiding

Van Charlotte, mijn begeleider, kreeg ik duidelijke en concrete feedback waar ik echt wat aan heb gehad. Het was fijn dat ik erg snel feedback op mijn scriptie kreeg, zodat op tijd mijn deadline kon halen om mijn scriptie in te kunnen leveren. Bovendien heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren!

Floor

Top!

Vanuit mijn opleiding heb ik te weinig sturing gekregen hoe ik mijn scriptie kan verbeteren tot een voldoende. Ik kreeg te horen wat ik niet moest doen, en kreeg geen sturing hoe ik er voor kon zorgen dat het een voldoende werd. Bureau Scriptiehulp heeft mij geholpen om vanuit een ander perspectief te kijken, en sturing gegeven in “wat ik niet moest doen” vanuit de opleiding. Ik stond voor een lastig pakket, wat voor beide partijen (ik en bureau scriptiehulp) lastig was, maar toch hebben we de scriptie weten om te toveren in een voldoende!
Ik zou het Bureau iedereen aanraden die moeite heeft met het schrijven van zijn of haar scriptie. René is super! Echt top ondanks dat hij geen ergotherapeut is weet hij toch vanuit een medisch perspectief te kijken en zijn mening te geven vanuit daar. Hij is positief en gemotiveerd. Ik ben zeer enthousiast!

Emmely

Veel aan gehad

Ik heb heel veel gehad aan René. Hij heeft de stukken met mij meegleezen en dit voorzien van feedback. Met deze feedback kon ik dan weer verder. Als ik er niet uit kwam kon ik hem altijd mailen of Skypen. Hierdoor gaf hij mij veel nieuwe inzichten, waardoor ik nu eindelijk mijn scriptie met een voldoende heb afgerond.

Denise

Goede ondersteuning in de structuur, inhoud en werkwijze

In de laatste maand van mijn masterproef goede extra ondersteuning gehad. Ik werd niet alleen geholpen bij de structuur van het eindrapport, maar ook goede tips voor het houden en verwerken van de interviews. En natuurlijk de tips voor de technische hulpmiddelen in Word die het schrijven en opbouw van het rapport makkelijker maken.

Henri

Fijne en duidelijke hulp!

Ik heb de begeleiding als plezierig ervaren, snelle en duidelijke respons!

Jeanine

Duidelijke feedback

De begeleiding was heel fijn en wij kregen concrete en duidelijke feedback. Wij konden altijd terecht voor vragen en kregen ook snel antwoord! Al met al hadden we een positieve ervaring!

Jennifer

Snel contact, duidelijke afspraken

Ik liep zelf vast in mijn thesis om allerlei redenen. René heeft mij geholpen de juiste zaken aan te pakken. Blijft wel staan dat je het zelf moet doen! Dus voldoende motivatie is een eis.

Bart

Begeleiding waar je iets aan hebt

Ik was erg lang bezig met het schrijven van mijn scriptie en kwam niet verder dan mijn Theoretisch Kader. Maar dankzij René kon ik eindelijk verder. Ik kreeg advies waar ik iets aan had en waarmee ik verder kon. En zelfs na alle hulp bleef hij geïnteresseerd in de uitkomst. Gespecialiseerde hulp/advies met een grote dosis menselijkheid, dus. Zeker een aanrader!

Michelle

De expertise die ik nodig had!

Scriptiebegeleiding extern kopen is een pittig dure uitgave, maar is het geld bij Bureau Scriptiehulp helemaal waard. Ze zijn super behulpzaam, reageren heel snel en verwijzen je door naar een begeleider die echt bij je past. In mijn geval was dat René Rector, die me behalve met zijn expertise en kennis van structuur, zinsopbouw en argumenten, ook heel goed kon helpen bij mentale blokkades.

Succes aan iedereen die nog een scriptie moet schrijven 🙂 Je kunt het!

Annebel

Reageren heel snel!

Reageren heel snel! Hebben mij heel goed geholpen.

Jordy

Nu een dikke 7,5 gescoord!

Nadat mijn scriptie afgekeurd was, contact opgenomen met Bureau Scriptiehulp. Mijn situatie en onderwerp uitgelegd en ik had al heel snel reactie. Ik ben gestart met René Rector. Waarvoor vele malen dank, precies wat ik nodig had. Dat hebben ze echt heel goed ingeschat!
Er waren heel wat fundamentele mankementen aan mijn scriptie, en René heeft me super goed geholpen om alles op een rijtje te krijgen. Met hele praktische voorbeelden kreeg hij mij dingen uitgelegd, die ze me op de hogeschool niet duidelijk konden maken. Helaas was mijn scriptie niet in één keer voldoende, maar dat lag zeker niet aan een gebrek aan kundigheid vanuit Bureau Scriptiehulp, maar de hogeschool wilde een aantal dingen ‘anders’ zien dan ik gedaan had, niet omdat het fout was. Ik kreeg wel complimenten vanuit de opleiding dat ze nu zagen dat ik echt begreep waar het om ging en dat ik een mooie ‘ronde’ scriptie had geschreven van begin tot eind. De structuur die ontbrak was nu in orde.
De communicatie met René verliep altijd vlot en soepel. De feedback heb ik echt iets aan gehad en was voldoende op niveau/diepgang. Ja, het heeft geld gekost, maar dit was het zeker waard. Zonder hem was mijn scriptie nooit geweest wat hij nu is. Na 2 herkansingen heb ik nu een dikke 7,5 gescoord. Iets wat volgens school niet vaak gebeurt, zo’n mooi cijfer na een herkansing. Dikke pluim voor René dus. Ik zou hem zeker aanbevelen mocht iemand problemen hebben met de scriptie. Ook nadat de begeleiding stopte, kreeg ik af en toen nog een mailtje van René hoe het ging, of ik al geslaagd was en dat hij erg benieuwd was naar de afloop. Helemaal top vond ik dat!

Jolien

René kon erg snel schakelen

Ik heb Bureau Scriptiehulp ingeschakeld om feedback te krijgen op mijn scriptie in de laatste fase. Ik kreeg Rene als begeleider toegewezen. Rene kon erg snel schakelen en heeft mijn scriptie grondig doorgekregen. Hij kwam met goede feedbackpunten die ook eenvoudig toe te passen waren. Ik raad hem zeker als begeleider aan. Ik vond het vooraf een lastige keuze of ik gebruik zou maken van extra begeleiding (ook gezien de prijs), maar ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb!

Stephanie

Echt een aanrader!

Ik kon enorm snel geholpen worden wat heel fijn was omdat de deadline slechts vier weken later was. Hele fijne begeleiding gehad en zonder deze begeleiding was het niet gelukt. Echt een aanrader!

Leonie

Zetje in de goede richting

Héél erg bedankt voor de fijne hulp, het steuntje in de rug, zetje in de goede richting en de motivatie wanneer ik het nodig had! Het heeft me echt over de eindstreep getrokken. Alle goeds gewenst voor de toekomst!

Nienke

Aan te bevelen als je vastzit

Al een tijd waren mijn studie genoot en ik bezig met het schrijven van onze HBO scriptie voor de studie SPH. Met de begeleiding vanuit de Hogeschool lukte het ons niet om naar een voldoende toe te werken. Daarom zijn wij rond gaan kijken naar externe begeleiding.

Het eerste contact met Bureau Scriptiehulp verliep snel en na een evaluatie van onze scriptie zijn wij ingedeeld onder begeleiding van René. Tijdens de individuele begeleiding op locatie zijn wij beiden stap voor stap aan de slag gegaan met het aanpakken van de verbeterpunten. Niet alleen heeft hij ons begeleid met het (her)schrijven van onze scriptie, maar ons ook mentaal ondersteund en gemotiveerd om door te gaan. Na twee maanden begeleiding en hard werken hebben wij beide eindelijk een voldoende kunnen bemachtigen voor onze scriptie!

Wij zijn heel erg tevreden met de service en begeleiding en zouden dit aan iedereen aanbevelen die vast zit in het scriptieproces.

Nikki

Concrete aanpak

Eindelijk! Na lange tijd van weinig tot geen vooruitgang bij het scriptieschrijven ben ik nu eindelijk afgestudeerd. De scriptiebegeleiding van René is hierbij onmisbaar geweest. Zijn kennis over het onderwerp, media framing, en zijn concrete aanpak hebben me erg geholpen. In overleg hebben we de verschillende opties om het onderwerp uit te werken opgeschreven, waaruit ik 1 heb gekozen. Het commentaar van René is altijd verhelderend. Vooral voor studenten die de neiging hebben te veel te lezen is zijn concrete aanpak verfrissend en erg waardevol. Bedankt!

Jan

Samen brainstormen

Tijdens het schrijven van mijn scriptie liep ik helemaal vast. René heeft mij toen ontzettend goed geholpen door mijn scriptie te lezen en samen te brainstormen over de stappen die ik nog moest maken! Hierdoor werd het weer mogelijk voor mij om door te gaan en mijn scriptie op tijd af te ronden!!!

Maartje

Een 9, dankzij de hulp van René

Ik kwam bij René binnen als een hopeloos studentje die last minute koste wat het kost haar scriptiedeadline zou halen. Door de begeleiding van René werd ik weer met beide benen op de grond gezet. We hebben kritisch gekeken welk stappenplan we zouden volgen. René heeft oog voor zijn studenten en is eerlijk, oprecht en geduldig. Ik kan iedereen René aanraden als begeleider en wens hem al het succes toe in de toekomst. Mijn scriptie werd beoordeeld met een 9, dankzij de hulp van René.

Elsemiek

Geen spijt

Mede dankzij René ben ik afgestudeerd! René is duidelijk in wat hij je kan bieden en laat jou bepalen hoe de samenwerking verloopt. Zo kan je zelf jouw tijd indelen en beslissen op wat voor manier je gebruik maakt van de kwaliteiten van René. René verdiept zich bovendien grondig in de eisen van de onderwijsinstelling waar je aan afstudeert en analyseert adequaat wat je wel en niet kan, zodat hij zeer gericht suggesties kan doen en relevante vragen kan stellen. Ik heb absoluut geen spijt van mijn samenwerking met hem!

Lotte

Onze ervaringen

Squeeze

Wat te doen als je last hebt van squeeze: je wordt gemangeld tussen belangen van een opdrachtgever en diploma-vereisten van je opleiding.

Pauzestand

Hoe Gert het ook probeert... hij krijgt zichzelf er maar niet toe aangezet om aan zijn scriptie te schrijven.

Scriptie laten schrijven

Het plan van aanpak van ‘Victor Pijn’ moet af en het lukt niet. Maar als we zijn stuk lezen, lijkt dat van iemand anders. En het wordt nog raarder. Hij wil zijn scriptie laten schrijven.